Praktikant til kommunikation og interessevaretagelse

9. maj 2019


Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) søger en praktikant, som vil være med til at udforme en ny kommunikationsstrategi, herunder SoMe-aktiviteter og ny hjemmeside.

9. maj 2019

Derudover vil praktikanten få mulighed for at deltage i det daglige kommunikationsarbejde (artikler til hjemmeside, nyhedsbrev, temapublikationer, opslag på Facebook og Twitter) og interessevaretagelse (diverse research-opgaver og Folkemøde-forberedelse).

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer og få praksiserfaring samtidig med, at du hjælper os med at løfte vores kommunikation? Så er du måske den praktikant, vi leder efter.

Du får mulighed for selv at præge dit praktikforløb, som vil være sammensat af ad-hoc opgaver, teamarbejde og sager, du skal køre fra start til slut.

Om dig forventer vi,
- At du interesserer dig for samfundsforhold og måske har lidt indsigt i folkeoplysning, voksnes læring eller foreningslivet.
- At du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, f.eks. journalistik, medievidenskab, retorik el.lign.
- At du kan arbejde selvstændigt og er pligtopfyldende og systematisk.
- At du er positiv og god til at samarbejde i teams.
- At du er kreativ og god til at se nye vinkler.

DFS er en brancheorganisation for folkeoplysningen i Danmark og et talerør for civilsamfundet. Vi er en paraplyorganisation for 35 landsdækkende folkeoplysende organisationer. Som sådan varetager vi vores medlemsorganisationers interesser overfor politikere, myndigheder og andre stakeholders og vi arrangerer konferencer og events og tilbyder netværk og andet til vores medlemsorganisationer.

Vi er et travlt sekretariat med otte dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og mange spændende projekter.

Praktisk

Praktikperioden kan tilrettelægges fleksibelt i perioden august 2018 – februar 2019 med 37 timer ugentligt. Praktikken er ulønnet, men der godtgøres med et månedligt honorar på kr. 3.000,-. Udbetalingen sker månedsvist bagud.

Ansøgningsfrist er onsdag den 22. maj 2019 kl. 12.00. Ansøgninger sendes på e-mail til job@dfs.dk

Vi forventer samtaler fredag den 24. maj 2019.

Har du spørgsmål, kan chefkonsulent (kommunikation) Michael Voss kontaktes på 3326 0374 eller mv@dfs.dk.

Relaterede nyheder